Maandag weer geopent vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL

Hesselink Trucks heeft mede door zijn verleden in het handelen van landbouwvoertuigen een expertise voor trailers met een walking floor systeem opgebouwd. Wij hebben een breed aanbod gebruikte walking floor trailers op voorraad. Binnen ons aanbod verkopen wij voornamelijk walking floors van de volgende merken:

Hoe werkt een walking floor trailer? 

De term walking floor, is erg bekend in de transportwereld. Een walking floor trailer heeft namelijk een uniek laadsysteem. In plaats van kiepen, gebruikt de trailer bewegende vloerpanelen. Deze vloerpanelen schuiven heen en weer om de lading te verplaatsen. Het lossen gaat daardoor niet alleen makkelijker, maar ook sneller. 

Door de hydraulische aangedreven bewegende vloer, kan een walking floor trailer horizontaal laden en lossen. Dit maakt de walking floor trailer uitermate geschikt voor transport. Het is perfect geschikt voor het vervoeren van pallets met stukgoed of een lading met losgestorte bulkproducten.

Walking floor trailer kopen

Wij hebben een breed aanbod aan tweedehands opleggers, waaronder gebruikte walking floor trailers. Neem een kijkje in ons actueel aanbod, en vind jouw walking floor trailer. Bij interesse kan je gemakkelijk contact met ons opnemen via het informatie aanvraagformulier. 

Nieuwe walking floor trailer kopen?

Door ons verleden en onze expertise kunnen wij ook een nieuwe walking floor leveren. Hesselink Trucks is een officiële dealer van Kraker trailers die diverse walking floor trailers aanbieden. Maar naast Kraker trailers kunnen wij ook nieuwe trailers van andere erkende walking floor merken leveren. 

Voor meer informatie rondom een nieuwe trailer, kan je contact met ons opnemen. 

Walking Floor huren

Mocht je niet direct willen kopen, dan bieden wij ook de mogelijkheid om een walking floor trailer te huren. Voor meer informatie over het huren van een trailer, kun je telefonisch contact met ons opnemen via: 0031 74 349 42 55 of via ons contactformulier invullen.