Maandag weer geopent vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Ontdek onze woonunits en tiny houses

Ontdek onze woonunits en tiny houses

Bij Hesselink Trucks verkopen wij al meer dan 35 jaar truck en opleggers. Desondanks hebben wij ook een aantal woonunits te koop staan. Onze woonunits zijn ideaal voor wie op zoek is naar een tijdelijke of permanente woning op eigen grond. Met de hoogwaardige afwerking en de slimme indeling, bieden onze woonunits een comfortabele leefomgeving voor iedereen.

Filter

2 resultaten

Woonunit van 24m2: Compact en Comfortabel

Onze woonunit van 24m2 is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een compacte en efficiënte woonruimte. Met een afmeting van 8x3 meter biedt deze nieuwe unit alles wat je nodig hebt: een gezellige woonkamer met keuken, een ruime slaapkamer en een moderne badkamer. Dankzij de hoogwaardige isolatie, kunststof kozijnen met thermopane glas en elektrische verwarming woon je altijd comfortabel. De openslaande kozijnen geven toegang tot een terras, waardoor je binnen en buiten perfect kunt combineren. Deze onderhoudsvrije woonunit met PVC vloer en stalen onderframe is een duurzame en stabiele oplossing voor jouw woonbehoefte.

Woonunit van 38,5m2: Ruim en Compleet

Voor wie meer ruimte zoekt, biedt onze woonunit van 38,5m2 een complete woonervaring. Deze nieuwe unit van 11x3,5 meter beschikt over een ruime woonkamer met uitgebreide keuken, twee slaapkamers en een luxe badkamer. Net als de kleinere variant, is deze unit voorzien van hoogwaardige isolatie, kunststof kozijnen met thermopane glas, en een PVC vloer. De extra slaapkamer maakt deze unit perfect voor gezinnen of als multifunctionele ruimte. Met elektrische verwarming, een elektrische boiler en een onderhoudsvrije afwerking, combineert deze woonunit comfort en duurzaamheid. Het stalen onderframe zorgt voor extra stabiliteit, ideaal voor een langdurige verblijf op eigen grond.

Flexibele en duurzame woonoplossingen

Onze woonunits zijn ontworpen om een flexibele en duurzame woonoplossing te bieden. Of je nu een tijdelijke woonunit nodig hebt tijdens een verbouwing, of een permanente oplossing zoekt voor op je eigen grond, bij Hesselink Trucks vind je de ideale woonunit.

De woonunits zijn gebouwd op een compleet stalen onderframe, wat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. Ze zijn eenvoudig te plaatsen en kunnen snel operationeel zijn, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van je nieuwe woonruimte. Bovendien zijn onze woonunits onderhoudsarm dankzij de kunststof afwerking, wat tijd en kosten bespaart op de lange termijn.

Neem vandaag nog contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in een van onze woonunits? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Bij Hesselink Trucks helpen we je graag verder met al je vragen en kunnen we je adviseren over de beste woonunit voor jouw situatie. Ontdek de mogelijkheden en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van onze woonunits. Jouw nieuwe, flexibele woonruimte wacht op je!