Vandaag geopend vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Gesloten bak vrachtwagens

Gesloten bak vrachtwagens

Een gesloten bak vrachtwagen is een vrachtwagen met een gesloten opbouw. Deze vrachtwagens worden veel gebruikt voor stadsvervoer. Bij Hesselink Trucks verkopen wij vrachtwagens van bekende merken zoals DAF, Scania en MAN. Bekijk hieronder onze voorraad en maak gebruik van onze filters.

Filter

4 resultaten

Veelgestelde vragen

Wat is een gesloten bak vrachtwagen?

Een bakwagen is een vrachtwagen met een dichte laadruimte. Deze bak beschermt de lading tegen regen, wind en diefstal. Bakwagens worden vaak gebruikt voor het vervoeren van kwetsbare of waardevolle spullen, zoals elektronica, meubels en consumentengoederen, die veilig en droog moeten blijven tijdens het vervoer.

Onze voorraad vrachtwagens

Wij hebben een uitgebreide voorraad vrachtwagens met gesloten bak, perfect voor het veilig en droog vervoer van uw goederen. Onze 7,5 ton bakwagens zijn ideaal voor zwaardere ladingen en bieden voldoende ruimte en bescherming. Ben je op zoek naar een specifiek merk of uitvoering, neem dan contact met ons op via het zoekformulier. Dan gaan wij voor jou op zoek!

Gebruikte bakwagen kopen

Een gebruikte bakwagen kopen? Dat kan. Vraag eenvoudig meer informatie aan bij het voertuig. Ons team staat dan klaar om jou te helpen bij het aankopen van een gesloten bak vrachtwagen.