Maandag weer geopent vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Volvo trekker kopen bij Hesselink Trucks

Volvo trekker kopen bij Hesselink Trucks

Hesselink Trucks is de beste keuze als je op zoek bent naar een tweedehands trekker. We hebben een groot aanbod aan tweedehands Volvo trekkers. Ons assortiment omvat de bekende Volvo modellen, zoals de Volvo FH-serie en de Volvo FM-serie. Wil je een tweedehands Volvo vrachtwagen kopen? Kijk dan eens naar ons actuele aanbod.

Filter

7 resultaten

Veelgestelde vragen

Tweedehands Volvo trekkers

Ontdek ons diverse assortiment gebruikte trekkers en vrachtwagens bij Hesselink Trucks. Dankzij ons ruim aanbod hebben wij altijd een Volvo trekker te koop staan. Als je nou op zoek bent naar een Volvo 4x2 trekker of naar een Volvo 6x2 trekker, wij hebben het op voorraad. Volvo staat bekend om hun trucks en om hun cabines. 

Daarnaast hebben sommige van onze Volvo trekkers handige extra opties, zoals hydraulische systemen, verstralers, spoilers, PTO, of de bekende i sync en i shift versnellingsbak. 

VOLVO FH trekkers

Volvo heeft twee bekende truckmodellen, namelijk de Volvo FH en de Volvo FM. De Volvo FH is de grote broer van de Volvo FM. De FH is speciaal ontworpen voor lange ritten en heeft een krachtige motor. Hiernaast kun je kiezen uit verschillende soorten cabines, zoals de Globetrotter, Globetrotter XL en Globetrotter XXL.

Wil je een Volvo FH kopen? Bekijk dan ons aanbod FH trucks. 

VOLVO FM trekkers

De Volvo FM is een kleinere truck dan de Volvo FH. Als je op zoek bent naar een trekker voor transport in stedelijke gebieden, dan is de FM iets voor jou!

VOLVO TREKKER KOPEN BIJ HESSELINK TRUCKS

Bij Hesselink Trucks zijn we er om jou te helpen bij het vinden van de perfecte gebruikte Volvo trekker. Of je nu een standaard Volvo trekker zoekt of een trekker met specifieke extra opties, ons team van deskundigen staat voor je klaar. Wil je de prijs weten of heb je vragen? Neem contact met ons op.

Ben je op zoek naar een voertuig dat niet op onze website staat? Geen probleem, vul het contactformulier op onze site in met het voertuig dat je zoekt, en ons team gaat voor jou op zoek!

Weet je nog niet zeker welk trekker merk je wil? Bekijk ook eens onze trekkers van andere merken, zoals Scania, DAF en Mercedes-Benz.