Vandaag geopend vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Tweedehands Mercedes-Benz vrachtwagen kopen

Tweedehands Mercedes-Benz vrachtwagen kopen

Bij Hesselink Trucks vind je moeiteloos de geschikte tweedehands Mercedes vrachtwagen. Onze selectie tweedehands Mercedes-Benz vrachtwagens omvat diverse series, en we bieden verschillende opbouw-opties aan, zoals koel-vrieswagens, kippers, en gesloten vrachtwagens.

Filter

2 resultaten

Veelgestelde vragen

Vind jouw Mercedes-Benz vrachtwagen

Bij Hesselink Trucks kun je je keuze maken uit een gevarieerd aanbod tweedehands Mercedes vrachtwagens. Deze robuuste voertuigen worden veel ingezet in diverse sectoren, waaronder transport en bouw. De vrachtwagen speelt een cruciale rol in het transportwezen, en het is van groot belang om de juiste Mercedes vrachtwagen te hebben om jouw goederen en opdrachten te vervoeren.

Ons uitgebreide assortiment omvat verschillende Mercedes-Benz series, elk met unieke eigenschappen en voordelen. Of je nu een krachtige Mercedes-Benz Atego zoekt of een veelzijdige Mercedes Actros voor jouw transport, wij hebben wat je nodig hebt.

Tweedehandse Mercedes-Benz vrachtwagens

Binnen ons assortiment vind je gebruikte Mercedes-Benz vrachtwagens met verschillende opbouwmogelijkheden, waaronder:

koel-vriestransport: Sommige van onze Mercedes vrachtwagens zijn uitgerust met koelunits, ideaal voor het vervoer van bederfelijke goederen.

Kippers: Andere vrachtwagens hebben een kantelbare laadbak, wat ze perfect maakt voor het snel en efficiënt lossen van materialen zoals zand en stenen.

Gesloten vrachtwagens: Voor goederen die beschermd moeten worden tegen weersinvloeden bieden wij vrachtwagens met een gesloten laadbak aan.

Mercedes vrachtwagen kopen bij Hesselink Trucks

Als je interesse hebt in de aankoop van een tweedehands Mercedes-Benz vrachtwagen, staat ons team bij Hesselink Trucks klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale vrachtwagen. Of je nu specifieke modellen, opbouwmogelijkheden of accessoires zoekt, onze deskundige medewerkers staan voor je klaar.

Wil je meer informatie over een vrachtwagen of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Vul eenvoudig het online formulier in op de pagina van het betreffende voertuig, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Staat jouw gewenste vrachtwagen er niet tussen? Bekijk dan ook ons aanbod van DAF, Volvo of Scania vrachtwagens. Je kunt altijd contact met ons opnemen via het bijgevoegde formulier.