Maandag weer geopent vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Tweedehands Krone trailers te koop

Tweedehands Krone trailers te koop

Ben je op zoek naar een Krone Trailer? Dan ben je bij Hesselink Trucks aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod aan Krone trailers. Binnen ons aanbod hebben wij diverse Krone schuifzeil opleggers en Krone koelopleggers. 

Daarnaast verkopen we ook andere Krone opleggers. Wil je een Krone trailer kopen? Vul dan het informatieformulier in, en ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Filter

2 resultaten

Veelgestelde vragen

Een Breed Assortiment Krone Trailers

Bij Hesselink Trucks vind je diverse Krone trailers voor allerlei transportbehoeften. Of je nu een standaard oplegger, koel- of vriesoplegger, schuifzeil oplegger zoekt, wij hebben wat je nodig hebt. Onze Krone trailers zijn beschikbaar in verschillende maten en specificaties, passend bij jouw bedrijf.

Ruim en actueel aanbod

Hesselink Trucks heeft altijd een breed aanbod opleggers te koop, waaronder opleggers van het merk Krone. Krone staat bekend om hun schuifzeil en koel-vries opleggers, maar het merk verkoopt ook andere soort opleggers.

Binnen ons aanbod Krone trailers hebben wij ook vaak schuifzeil opleggers en koelopleggers van Krone te koop, maar ook van andere merken zoals: Schmitz Cargobull, Van Eck en Pacton

Krone Trailers in Nederland

Hesselink Trucks verkoopt zowel in Nederland als in andere landen. Ben jij op zoek naar een trailer en ben je woonachtig buiten Nederland? Dat is geen probleem. Wij verkopen en leveren internationaal.  Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte Krone trailer voor jou. 

Krone Trailer kopen bij Hesselink Trucks

Wil je een Krone trailer kopen? Bekijk dan ons aanbod opleggers van het merk Krone. Heb je vragen of wil je meer informatie over de trailer? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste trailer voor jouw bedrijf.

Weet je nog niet zeker welke oplegger je naar op zoek bent? Bekijk dan onze volledige voorraad gebruikte opleggers. Hier vind je al onze opleggers van verschillende merken en in verschillende opbouwvarianten.