Vandaag geopend vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Scania vrachtwagens te koop

Scania vrachtwagens te koop

Bij Hesselink Trucks helpen we je graag bij het kopen van een Scania bakwagen of vrachtwagen. Met ons actueel en ruim aanbod hebben wij meerdere gebruikte Scania vrachtwagens te koop staan. Het merk Scania staat bekend om hun variatie, zo heeft Scania vrachtwagens met meerdere doeleinden, zoals kippers, kraanwagens en gesloten bakwagens

Filter

9 resultaten

Veelgestelde vragen

Scania bakwagens te koop

Op zoek naar een Scania bakwagen? Bij ons vind je een gevarieerd aanbod aan tweedehands Scania voertuigen die te koop staan. Onze gebruikte Scania vrachtwagens worden grondig geïnspecteerd en gereviseerd door ons team van experts, dus je kunt erop vertrouwen dat je kwaliteit en betrouwbaarheid krijgt.

Onze Scania modellen 

Scania is een bekend merk in de transportwereld. Voornamelijk de trucks van Scania zijn erg populair, maar Scania heeft ook meerdere vrachtwagens en bakwagens geproduceerd.

P-serie bakwagens

Eén van de bekende Scania modellen zijn de P-serie bakwagens. Deze Scania bakwagens worden vaak gebruikt voor transport in steden. De P-serie modellen is het een na kleinste uitvoering binnen Scania. Alleen de L-serie is een lagere uitvoering. 

R-serie vrachtwagens

Wellicht één van de bekendere Scania uitvoeringen is de R-serie. Dit komt omdat de R-serie vooral bestaat uit trekkers waar een oplegger achter kan. Toch zijn er een aantal R-serie vrachtwagens. Deze vrachtwagens zijn een stuk groter dan die van de P-serie uitvoeringen, en zijn daarom ook vaak vrachtwagens voor een langeafstandstransport. Hierbij moet je aan schuifzeil vrachtwagens en kraanwagens denken. 

Scania bakwagen kopen?

Dat kan, wij helpen je graag bij het vinden van een Scania bakwagen of vrachtwagen. Bekijk ons aanbod Scania bakwagens die te koop staan en neem gemakkelijk contact met ons op via het informatieformulier. 

Ben je op zoek naar een specifiek Scania model of een specifieke uitvoering zoals een kraanwagen, neem dan contact met ons op! Vul ons aanvraagformulier in, en ons team gaat dan voor jou op zoek naar een Scania vrachtwagen passend bij jouw wensen. 

Wil je toch nog verder kijken naar een ander voertuig? Bekijk dan onze vrachtwagens van andere merken zoals DAF, Volvo, MAN en Mercedes