Vandaag geopend vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL

Hesselink Trucks is officieel dealer van Kraker Trailers. Kraker Trailers is gespecialiseerd in schuifvloertrailer en focust zich hier al sinds 1989 op. Ze verwerken continu de ervaringen van hun gebruikers tijdens de ontwikkelen en productie van de trailers. Daarom zijn ze in staat om het meest efficiënte en rendabelste voortuig te leveren. En deze voortuigen hebben wij bij Hesselink Trucks voor je klaar staan!

De voordelen van een schuifvloertrailer
Of je nu agrarische producten, recyclingmaterialen, biomassa of stukgoed vervoert: met de K-Force schuifvloertrailers van Kraker Trailers doe je dit moeiteloos. Veilig, efficiënt en zonder onnodige stilstand. Daarnaast hebben de schuifvloertrailers de langste levensduur dankzij unieke constructies. Nog een paar voordelen op een rijtje:

 • Stevige laadbak
  De laadbak blijft lekker stijf en flexibel, zelfs na jaren van flink gebruik. Dankzij slimme klinkboutverbindingen kan de schuifvloer de zwaarste belastingen aan.
 • Scheurbestendigheid ten top
  Dankzij slimme schroefverbindingen is de laadbak scheurbestendig. Hierdoor wordt de belasting op de schuifvloer perfect verdeeld, waardoor de levensduur wordt verlengd.
 • Innovatief ontwerp 
  Met een slim ontwerp zitten de vloerdelen stevig op hun plek, vooral aan de achterkant van de trailer waar de meeste lading passeert. Dit betekent dat er bijna geen restproducten achterblijven.
 • Lage wrijving, grote voordelen 
  Minder slijtage, brandstofbesparing en minder CO2-uitstoot, dat zijn de pluspunten van een schuifvloertrailer met lage inwendige wrijving.

Kraker Trailers bij Hesselink Trucks

Door ons dealerschap met Kraker Trailers zijn we in staat om onze klanten te voorzien van K-Force schuifvloertrailers van Kraker Trailers. Met onze jarenlange kennis van trucks & trailers weten we precies welk voertuig voldoet aan jouw wensen en eisen. Neem contact met ons op voor meer informatie en het actuele aanbod.