Maandag weer geopent vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Kraker trailers te koop

Kraker trailers te koop

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte Kraker Trailer? Ontdek ons actuele aanbod nieuwe en gebruikte Kraker Trailers. Binnen ons Kraker Trailer assortiment vind je voornamelijk Walking Floor opleggers. Bekijk vandaag nog ons uitgebreide aanbod en vind de ideale Kraker trailer passend bij jouw wensen. Vul gemakkelijk en snel ons online informatieaanvraag formulier in. 

Filter

14 resultaten

Veelgestelde vragen

Walking Floor oplegger

Walking Floor opleggers zijn opleggers met een uniek laadsysteem. In plaats van een traditioneel kiepsysteem, gebruiken ze bewegende vloerpanelen. De vloerpanelen bewegen heen en weer om de lading te verschuiven. Met het Walking Floor systeem is het lossen gemakkelijker en ook sneller. 

Opleggers van Kraker Trailer

Ontdek ons aanbod Kraker Trailer opleggers. Kraker staat bekend om hun Walking Floor opleggers. Het Zeeuwse bedrijf richt zich primair op opleggers met een schuifvloer. De opleggers van Kraker Trailer hebben een lange levensduur en hebben diverse technische functies.

K-Force trailers

De bekendste Kraker Trailer is de K-Force oplegger. De Kraker K-Force Walking Floor trailers zijn één van de beste schuifvloertrailers op de markt. Deze opleggers bezitten onder andere slimme klinkboutverbindingen, waardoor de gewichtsbelasting perfect over de schuifvloer verdeeld wordt.  

Deze innovatieve schuifvloertrailer bevat een geavanceerd telematica-systeem dat ervoor zorgt dat je real-time je prestaties kan monitoren. Het Walking Floor systeem, gezamenlijk met de technische functies van de K-force trailers, vereenvoudigt het laden en lossen.        

Hesselink Trucks - Officieel dealer van Kraker Trailers

Wij kunnen met trots zeggen, dat Hesselink Trucks een officiële dealer van Kraker Trailers is. De expertise van Kraker rondom het Walking Floor systeem, sluit goed aan bij onze eigen Walking Floor expertise. De opleggers van Kraker zijn betrouwbaar en hebben een lange levensduur waardoor wij deze met volle enthousiasme aanbieden. 

Kraker oplegger kopen bij Hesselink Trucks

Wil je een Kraker Trailer kopen? Bekijk dan ons actuele aanbod aan Kraker Trailer opleggers. Zit jouw gewenste Kraker oplegger niet tussen? Geen probleem, laat ons weten wat je zoekt en gaan voor jou op zoek!

Wil je meer weten over Kraker Trailer? Neem dan contact met ons op. Hiernaast hebben wij ook nog Walking Floor opleggers van het merk Bulthuis, Knapen Trailers en Stas.