Vandaag geopend tot 17:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Tweedehands DAF trekker kopen

Tweedehands DAF trekker kopen

Hesselink Trucks is jouw betrouwbare partner voor het kopen van tweedehands trekkers. Wij bieden een uitgebreide selectie aan tweedehands DAF trekkers. Ons aanbod bevat de bekendste DAF modellen namelijk de DAF XF serie en de DAF CF serie. Tweedehands DAF truck kopen? Bekijk ons actuele aanbod aan trucks.

Filter

15 resultaten

Veelgestelde vragen

Aanbod tweedehands DAF trekkers

Ontdek ons diverse assortiment tweedehands trekkers en vrachtwagens bij Hesselink Trucks. Bij ons vind je een breed scala aan DAF trekkers, waaronder de XF- en CF-series, die aan verschillende transportbehoeften en diverse euronormen voldoen. Bovendien bieden we een selectie trucks met bijhorende accessoires, zoals hydraulisch, verstralers, spoilers, PTO (Power Take-Off), retarders en nog meer opties.

DAF XF Serie

De DAF XF-serie staat bekend om zijn indrukwekkende prestaties en efficiëntie op de weg. Ontdek ons aanbod aan gebruikte DAF XF-serie trekkers De XF trekkers zijn gemaakt voor langeafstandsvervoer. Met een krachtige motor en een Space Cab of een Super Space Cab is deze serie geschikt voor chauffeurs die lang op de weg zitten. Of je nu op zoek bent naar de krachtige DAF XF460 of de veelzijdige DAF XF480 voor jouw transportbehoeften, bij ons vind je de juiste trekker. 

DAF CF Serie

Waar de XF serie bekend staat om de krachtige motor en comfort, staat de DAF CF bekend om de flexibiliteit en opbouwmogelijkheden. DAF CF trekker is met veel verschillende opleggers te configureren, van transport, bouwtransport tot aan koeltransport. Voor wie op zoek is naar wendbaarheid en veelzijdigheid, biedt de DAF CF-serie de perfecte oplossing. Met modellen zoals de DAF CF450 en meer, bieden wij hoogwaardige tweedehands DAF CF trekkers.

Verschillende Cabines

DAF trekkers kunnen een van de volgende soorten cabines bevatten. De cabines variëren van een compacte Day Cab tot aan de luxe en ruime Super Space Cab. 

De compacte Day Cab is perfect voor stadsdistributie en korte afstand transport, ideaal wanneer efficiëntie en wendbaarheid cruciaal zijn. Een iets grotere cabine is de Sleeper Cab. Met deze cabine beschikt de chauffeur over extra ruimte om comfortabel te rusten tijdens lange ritten, compleet met een bed en basisvoorzieningen.

Er zijn ook ruime cabines voor lange ritten. De meeste DAF trekkers bevatten één van deze cabines. De eerste cabine is de Space Cab. De Space Cab biedt meer comfort en is geschikt voor langere ritten, waar chauffeurs meer tijd in de cabine doorbrengen. De nog luxere variant is de Super Space Cab. Het is de meest ruime optie in de CF-serie, ontworpen voor ultiem comfort tijdens langeafstandstransport.

DAF trekker kopen bij Hesselink Trucks

Bij Hesselink Trucks staan we klaar om jou te helpen bij het kopen van jouw ideale tweedehands DAF trekker. Of je nu een DAF trekker met specifieke accessoires zoekt of een unieke uitvoering, ons team aan deskundigen staat altijd voor je klaar. Benieuwd naar de prijs of heb je nog een vraag? Neem contact met ons op. 

Ben je op zoek naar een voertuig dat niet bij ons op de site staat? Dat is geen probleem, vul het contactformulier op onze site in met het voertuig dat je zoekt. Ons team gaat dan voor jou op zoek! Neem ook een kijkje bij trekkers van andere merken zoals Scania, Volvo en Mercedes-Benz.

Bel ons