Maandag weer geopent vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Tweedehands MAN trekker kopen

Tweedehands MAN trekker kopen

Hesselink Trucks is de perfecte plek om een tweedehands MAN trekker te vinden. Wij bieden een gevarieerd assortiment van gebruikte MAN trekkers, waaronder de bekende TGS en TGX modellen. Als je op zoek bent naar een tweedehands trekker van het merk MAN, bekijk dan ons huidige aanbod.

Filter

3 resultaten

Veelgestelde vragen

Diverse tweedehands MAN trekkers

Ontdek onze uitgebreide selectie van tweedehands trekkers. Ons assortiment omvat verschillende modellen van MAN trekkers, zoals de TGS en TGX series. Deze modellen voldoen aan verschillende transportbehoeften en euronormen. Bovendien bieden we trekkers met verschillende configuratiemogelijkheden en specificaties, waaronder hydraulische systemen en spoilers.

MAN TGS Serie

De MAN TGS serie staat bekend om zijn indrukwekkende prestaties en moderne technologie. Ontdek ons aanbod van gebruikte MAN TGS trekkers. Deze trekkers zijn ontworpen voor uiteenlopende toepassingen, van transport over lange afstanden tot bouwtransport. De beschikbare cabineopties, zoals de XXL, XLX, LX, en M cabines, bieden chauffeurs de keuze voor de juiste cabine die aansluit bij hun behoeften. Of je nu een krachtige MAN TGS 18.400 zoekt of een veelzijdige MAN TGS 18.480, bij ons vind je de geschikte trekker.

MAN TGX Serie

Waar de TGS serie bekend staat om zijn veelzijdigheid, biedt de MAN TGX serie prestaties van topniveau. Onze selectie van gebruikte MAN TGX trekkers is perfect voor langeafstandsvervoer en biedt zowel comfort als efficiëntie. Met verschillende cabineopties, zoals de XXL, XLX, LX, en M, kunnen chauffeurs de perfecte cabine kiezen voor hun specifieke transportbehoeften. Of je nu op zoek bent naar een krachtige MAN TGX 18.460 of een efficiënte MAN TGX 26.500, wij hebben de geschikte trekker voor jouw transport.

Verschillende Cabines

MAN trekkers bieden een verscheidenheid aan cabines, waaronder de XXL-cabine. De ruime XXL-cabine biedt chauffeurs veel ruimte en comfort Voor chauffeurs die lang op de weg zijn, is de XXL de ideale cabine voor lange ritten.

Het truckmerk MAN heeft ook trekkers met XLX-cabines en LX-cabines. Deze cabines zijn iets compacter maar bieden de chauffeurs een goede balans tussen comfort en efficiëntie.Voor kortere ritten zijn de LX en de M cabine goed geschikt.  

Extra opties voor MAN trekkers

Binnen ons aanbod vind je tweedehands trekkers die aansluiten op jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar een trekker met hydraulische systemen, spoilers, standairco's of andere extra opties, we hebben diverse keuzemogelijkheden beschikbaar.

MAN trekker kopen bij Hesselink Trucks

Bij Hesselink Trucks staan onze deskundige medewerkers klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale tweedehands MAN trekker. Of je nu specifieke modellen, cabineopties of accessoires zoekt, ons team staat voor je klaar. Wil je meer informatie over prijzen of heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Staat het gewenste voertuig niet op onze website? Geen zorgen, vul ons contactformulier in met jouw zoekopdracht, en ons team zal op zoek gaan naar de juiste trekker voor jou! Neem ook een kijkje in ons aanbod van trekkers van andere merken, zoals Scania, Volvo en DAF.