Maandag weer geopent vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Gebruikte Scania trekkers te koop

Gebruikte Scania trekkers te koop

Bij Hesselink Trucks vind je een ruim aanbod gebruikte trekkers, waaronder trekker van het merk Scania. Wij verkopen Scania trekker in diverse uitvoeringen zoals, R-serie, S-serie en de Scania G-serie. Ben je op zoek naar een gebruikte Scania trekker? Bekijk onze actuele voorraad en vraag eenvoudig meer informatie aan.

Filter

11 resultaten

Veelgestelde vragen

ONZE VOORRAAD SCANIA TREKKERS

Wij bij Hesselink Trucks verkopen veel gebruikte trekkers. Een van de bekendere merken is Scania. Dit komt vooral door de Scania R-serie en Scania S-serie uitvoeringen. Binnen onze voorraad hebben wij dan ook veel Scania S-serie en R-serie trekkers te koop staan. Dus als je op zoek bent naar een grote Scania S500 of naar een gebruikte Scania R450, bij ons staat er altijd eentje te koop!

SCANIA R-SERIE TREKKERS

Ontdek ons aanbod van gebruikte Scania R-serie trekkers. Deze trekkers zijn speciaal ontworpen voor langeafstandsvervoer. Deze trekkers hebben een krachtige motor en komen in diverse cabineopties, zoals de Highline en Streamline cabines. Of je nu op zoek bent naar een krachtige Scania R450 of een Scania R500 voor jouw transportbehoeften, bij ons vind je de juiste trekker.

SCANIA G-SERIE TREKKERS

De G-serie trekker kan worden aangepast voor verschillende soorten transport, van algemeen transport tot zwaar transport. Als je op zoek bent naar wendbare trekker die in verschillende configuratiemogelijkheden komt, dan is de G-serie de perfecte keuze. Met modellen zoals de Scania G450 en meer, bieden wij meerdere gebruikte Scania G-serie trekkers.

SCANIA S-SERIE TREKKERS

Wellicht een van de bekendste uitvoeringen van Scania, de S-serie. De S-serie trekkers van Scania zijn gemaakt voor langeafstand transport. Met hun krachtige motor en luxe cabines zijn deze Scania trekkers erg geliefd. Vooral de Scania S500 valt goed in de smaak. 

VERSCHILLENDE SCANIA CABINES

Scania trekkers kunnen verschillende soorten cabines hebben, van een lage cabine tot een slaapcabine en de ruimere Highline, Streamline en Topline cabines.

De lage cabine is ideaal voor stadsdistributie en korteafstandstransport, waar efficiëntie en wendbaarheid belangrijk zijn. Slaapcabines bieden extra ruimte voor comfortabele rust tijdens lange ritten, inclusief een bed en basisvoorzieningen.

Voor lange ritten zijn er ruime cabines beschikbaar. De Highline, Streamline en Topline cabines bieden meer comfort en zijn geschikt voor chauffeurs die meer tijd in de cabine doorbrengen, met extra voorzieningen voor ultiem comfort tijdens langeafstandstransport.

SCANIA TREKKER KOPEN BIJ HESSELINK TRUCKS

Bij Hesselink Trucks staan onze deskundigen klaar om jou te helpen bij het vinden van jouw gewenste Scania trekker. Of je nu een Scania trekker met specifieke opties zoekt of een unieke uitvoering, wij helpen je graag. Wil je de prijs weten of heb je vragen? Neem contact met ons op.

Staat het gewenste voertuig niet op onze website? Geen zorgen, vul ons contactformulier in met jouw zoekopdracht, en ons team gaat voor jou op zoek! Bekijk ook eens ons aanbod van trekkers van andere merken, zoals Volvo, DAF en Mercedes-Benz.