Vandaag geopend vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Volledig aanbod gebruikte DAF

Volledig aanbod gebruikte DAF

Bij Hesselink Trucks vind je een actueel en ruim aanbod aan DAF voertuigen. Met onze regelmatig bijgewerkte voorraad hebben we altijd een breed scala aan DAF trekkers en bakwagens beschikbaar. Bekijk hieronder onze voorraad DAF trekkers en DAF bakwagens. 

Filter

19 resultaten

Uitgebreid aanbod

Bij Hesselink vind je een breed aanbod DAF voertuigen. Wij verkopen zowel meerdere DAF trekkers als diverse soorten DAF bakwagens. Wij hebben ten alle tijden meerdere DAF XF- en DAF CF modellen te koop staan. Maak gebruik van onze filter en vind jouw ideale DAF trekker of bakwagen. 

Onze DAF trekkers

Ontdek onze selectie van DAF trekkers. Ons aanbod bevat bekende modellen zoals de DAF XF en CF trekkers. DAF is een erkend merk in de transportwereld. Dit is ook logisch omdat ze goede trekkers maken waar veel chauffeurs erg tevreden over zijn. 

Ben je op zoek naar een DAF trekker? Bekijk dan ons volledig aanbod trekkers. Binnen dit aanbod hebben wij de bekende DAF uitvoeringen zoals de XF 480 en de XF 460 te koop staan. 

Onze DAF bakwagens

Op zoek naar een DAF bakwagen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben naast DAF trekkers ook een breed aanbod aan DAF bakwagens. Als je nou op zoek bent naar een DAF CF bakwagen of een DAF LF bakwagen, wij hebben het op voorraad! Ons assortiment is erg divers, zowel als modellen als in soorten bakwagens. Wij hebben  DAF bakwagens met schuifzeilen tot aan DAF kippers. Bekijk ons aanbod en vind de DAF bakwagen die aansluit op jouw behoeftes.  

DAF kopen bij Hesselink Trucks

Overweeg je een DAF bakwagen of trekker te kopen? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze beschikbare modellen en koopmogelijkheden. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste DAF trekker of bakwagen die aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Ben je op zoek naar een specifiek DAF voertuig? Dat is geen probleem. Vul ons zoekformulier in en geef aan naar welk voertuig je op zoek bent. Ons team gaat dan voor jou op zoek en neemt contact met je op wanneer ze het gevonden hebben.