Vandaag geopend vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Tweedehands Schmitz trailer te koop

Tweedehands Schmitz trailer te koop

Ben je op zoek naar een Schmitz Cargobull trailer? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Hesselink Trucks hebben we een ruim aanbod aan tweedehands Schmitz trailers. Of je nu een schuifzeil oplegger, een koel-vries oplegger zoekt, wij hebben wat je nodig hebt. Vraag eenvoudig meer informatie aan, en ons team zal contact met je opnemen. 

Filter

5 resultaten

Veelgestelde vragen

Een Breed Assortiment Schmitz Cargobull Trailers

Bij Hesselink Trucks vind je diverse gebruikte Schmitz trailers. Binnen ons aanbod hebben wij Schmitz opleggers in verschillende maten en soorten. Als je nou op zoek bent naar een Schmitz koel-vriesoplegger of schuifzeil oplegger, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Ruim en Actueel Aanbod

Bij Hesselink Trucks hebben we altijd een breed aanbod opleggers te koop, waaronder opleggers van het merk Schmitz Cargobull. Naast schuifzeil en koel-vries opleggers, verkopen we ook andere soorten trailers. Ons aanbod varieert en we hebben regelmatig schuifzeil opleggers en koelopleggers van Schmitz te koop, maar we verkopen ook zulke opleggers van andere merken zoals Krone, Kraker en Bulthuis.

Kies voor Betrouwbaarheid met Schmitz Cargobull

De trailers van Schmitz staan bekend om hun betrouwbaarheid. Door de populariteit bieden wij als Hesselink Trucks een ruime selectie tweedehands Schmitz Cargobull trailers aan.  

Onze deskundige team staat klaar om je te adviseren bij het vinden van de perfecte opleggers. Zowel voor een Schmitz trailer als een oplegger van een ander merk.  

Een Schmitz trailer Kopen bij Hesselink Trucks

Wil je een Schmitz Cargobull trailer kopen? Bekijk dan ons aanbod trailers van het merk. Heb je vragen of wil je meer informatie over een specifieke trailer? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste trailer voor jouw bedrijf.

Twijfel je nog over welke oplegger je zoekt? Neem dan een kijkje in onze volledige voorraad gebruikte opleggers. Hier vind je een breed scala aan opleggers van verschillende merken.