Maandag weer geopent vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Gebruikte Mercedes trekkers te koop

Gebruikte Mercedes trekkers te koop

Mercedes staat naast hun auto's ook bekend om hun transportvoertuigen. Bij Hesselink Trucks hebben wij een uitgebreid aanbod gebruikte Mercedes trekkers te koop staan. Mercedes heeft twee trekker modellen, namelijk de Mercedes Actros en de Mercedes Arocs. Wij verkopen Mercedes trekkers met verschillende configuraties, cabines en bouwjaren. Met onze filters vind je gemakkelijk jouw gewenste Mercedes trekker.

Filter

4 resultaten

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een gebruikte Mercedes trekker?

Het aanschaffen van een nieuwe trekker is vaak een forse investering. Hierdoor kiezen veel transportbedrijven voor tweedehandse trekkers. Een gebruikte trekker aanschaffen is veel goedkoper, maar je moet wel opletten dat je een goede gebruikte trekker koopt. 

Wij als Hesselink Trucks verkopen al meer dan 35 jaar diverse gebruikte transportvoertuigen, waaronder Mercedes trekkers. Wij hechten veel waarde aan eerlijk en transparant contact met een potentiële koper. Op onze site vind je alle belangrijke informatie over de desbetreffende trekker en kan je eenvoudig contact met ons opnemen in het geval van interesse. Ben je geïnteresseerd in een trekker van het merk Mercedes, neem dan gerust contact met ons op. 

Mercedes Benz actros trekkers

De Mercedes Benz Actros is een bekend en betrouwbaar model in de transportwereld. Deze trekkers zijn ontworpen voor comfortabel en efficiënt rijden, ideaal voor lange ritten en zwaar transport. Bij Hesselink Trucks hebben we een ruime selectie tweedehands Actros trekkers beschikbaar, elk met verschillende specificaties. Bekijk onze voorraad en vind vandaag nog jouw perfecte Mercedes trekker! 

Mercedes Benz Arocs trekkers

De Mercedes Benz Arocs staat bekend om zijn kracht en duurzaamheid in de transportsector. Hoewel we ze minder vaak op voorraad hebben, hebben we bij Hesselink Trucks toch vaak een selectie gebruikte Arocs trekkers te koop. Bekijk onze beschikbare Mercedes Arocs trekkers en vind de trekker die past bij jouw wensen. 

Bekijk alle extra opties van onze trekkers

Bij Hesselink Trucks bieden we meerdere gebruikte Mercedes trekkers aan, waaronder de populaire modellen Actros en Arocs. Ons aanbod trekkers hebben verschillende opties zoals kilometerstanden, hydraulische systemen en cabineconfiguraties, Als je op zoek bent naar een Mercedes trekker met specifieke opties, bekijk dan ons divers aanbod.

Onze website is ontworpen met handige filters, zodat je gemakkelijk kunt filteren op specifieke opties en kenmerken Zo maken wij het zoeken van de juiste trekker gemakkelijker. Of je nu op zoek bent naar een trekker met een laag aantal kilometers voor langeafstandsritten of een model met specifieke hydraulische opties voor zwaar transport, bij Hesselink Trucks hebben we de juiste opties voor jou.

Een gebruikte Mercedes trekker kopen?

Wil je een gebruikte Mercedes trekker kopen? Dat kan! Bij Hesselink Trucks hebben wij meerdere gebruikte trekkers te koop staan, waaronder van het merk Mercedes. Met meer dan 35 jaar ervaring in het verkopen van trekkers, kunnen wij jou goed begeleiden bij het aanschaffen van een gebruikte trekker. 

Vraag eenvoudig meer informatie over een voertuig aan via het informatieformulier. Ons team neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.