Vandaag geopend tot 17:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Tweedehands Mercedes-Benz trekker kopen

Tweedehands Mercedes-Benz trekker kopen

Hesselink Trucks is dé plek om een tweedehands trekker te vinden. Ons aanbod omvat meerdere gebruikte Mercedes-Benz trekkers, waaronder de populaire Actros en Arocs modellen. Als je op zoek bent naar een tweedehands trekker, bekijk dan ons actueel aanbod.

Filter

1 resultaten

Veelgestelde vragen

Verschillende tweedehands Mercedes-Benz trekkers

Ontdek ons gevarieerde assortiment tweedehands trekkers. Ons aanbod bevat vaak diverse Mercedes-Benz trekkermodellen, waaronder de Actros en Arocs series. Deze uitvoeringen voldoen aan verschillende transportbehoeften en euronormen. Daarnaast hebben we trekkers met verschillende configuratiemogelijkheden en specificaties, zoals hydraulische systemen en spoilers.

Mercedes-Benz Actros Serie

De Mercedes-Benz Actros serie staat bekend om zijn betrouwbare prestaties en moderne technologie. Ontdek ons aanbod van gebruikte Mercedes-Benz Actros trekkers. Deze trekkers zijn ontworpen voor langeafstandsvervoer en bieden comfort en efficiëntie. 

Met diverse cabineopties, zoals de ClassicSpace en BigSpace, kunnen chauffeurs kiezen voor de juiste cabine voor hun behoeften. Of je nu op zoek bent naar een krachtige Mercedes-Benz Actros 1845 of een veelzijdige Mercedes-Benz Actros 2551 voor jouw transport, bij ons vind je de geschikte trekker.

Mercedes-Benz Arocs Serie

Waar de Actros serie bekend staat om zijn langeafstandsprestaties, biedt de Mercedes-Benz Arocs serie duurzaamheid en kracht voor de bouw- en constructiesector. De Arocs trekker is ideaal voor zwaar transport en kan worden aangepast aan verschillende soorten ladingen. 

Verschillende Cabines

Mercedes-Benz trekkers hebben verschillende soorten cabines, waaronder de ClassicSpace en BigSpace cabines. De ClassicSpace cabine is ideaal voor chauffeurs die voornamelijk langeafstandstransport uitvoeren, terwijl de BigSpace cabine meer ruimte en comfort biedt voor lange ritten.

Extra Opties voor Mercedes-Benz Trekkers

Binnen ons aanbod vind je tweedehands trekkers die aansluiten op jouw specifieke behoeftes. Ben je op zoek naar een gebruikte trekker met een bepaalde extra optie? Dat is geen probleem, ons aanbod bevat veel verschillende extra opties zoals hydraulische systemen, spoilers, standairco’s en nog veel meer. 

Mercedes-Benz trekker kopen bij Hesselink Trucks

Bij Hesselink Trucks zijn wij er om jou te helpen bij het vinden van de ideale tweedehands Mercedes-Benz trekker. Of je nu een Mercedes-Benz trekker met specifieke specificaties zoekt of een unieke uitvoering, ons team van experts staat voor je klaar. Wil je de prijs weten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Staat het gewenste voertuig niet op onze website? Geen probleem, vul ons contactformulier in met jouw zoekopdracht, en ons team gaat op zoek naar het juiste voertuig voor jou! Bekijk ook eens ons aanbod van trekkers van andere merken, zoals Scania, Volvo en DAF.

Bel ons