Maandag weer geopent vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Tweedehands DAF vrachtwagen kopen

Tweedehands DAF vrachtwagen kopen

Bij Hesselink Trucks kun je eenvoudig de juiste DAF vrachtwagen vinden. Ons assortiment tweedehands DAF vrachtwagens omvat diverse series en modellen, waaronder de CF250. Als je nu op zoek bent naar een DAF vrachtwagen, dan ben je aan het juiste adres! Bekijk onze kipper, kraanwagen en gesloten bak vrachtwagens. Hesselink Trucks is een ervaren dealer in het verkopen van een tweedehands DAF vrachtwagen.

Filter

12 resultaten

Veelgestelde vragen

Aanbod tweedehands DAF vrachtwagens

DAF vrachtwagens zijn krachtige voertuigen die vaak worden gebruikt in de transport- en bouwindustrie. Vrachtwagens zijn van vitaal belang in de transportwereld, en het is dus belangrijk dat je jouw goederen of opdrachten vervoert met de juiste DAF vrachtwagen.

Bij Hesselink Trucks hebben we een uitgebreid assortiment tweedehands DAF vrachtwagens, waaronder verschillende series zoals de CF en XF. Daarnaast omvat ons aanbod meerder opbouwvarianten. Van een DAF kipper tot aan een DAF vrachtwagen met schuifzeilen.

Bekende DAF vrachtwagens

Ons assortiment tweedehands DAF vrachtwagens omvat DAF vrachtwagens uit verschillende series. De DAF CF serie staat bekend om zijn veelzijdigheid en geschiktheid voor diverse opbouwmogelijkheden, zoals een gesloten bak. Binnen ons assortiment hebben we DAF modellen zoals de CF250 tot aan CF65 modellen. 

Opbouwmogelijkheden voor DAF vrachtwagens

Bij ons vind je gebruikte DAF vrachtwagens met verschillende opbouwmogelijkheden, waaronder:

Kraanwagen: Sommige DAF vrachtwagens hebben een kraan waarmee je zware ladingen kunt hijsen, zelfs op plekken waar geen hijskraan beschikbaar is.

Kipper: Andere DAF vrachtwagens hebben een kantelbare laadbak, ideaal voor snel en efficiënt lossen van materialen zoals zand of stenen.

Gesloten vrachtwagen: Deze DAF vrachtwagens hebben een dichte laadbak om goederen te beschermen tegen weersinvloeden.

Vrachtwagen met schuifzeil: Sommige DAF vrachtwagens zijn uitgerust met een zeil over de laadbak, dat gemakkelijk opzij kan worden geschoven voor snel laden en lossen.

Koel- en vrieswagen: Voor het vervoer van bederfelijke goederen kun je kiezen voor een DAF vrachtwagen met een koel- en vriesinstallatie.

Tweedehands DAF vrachtwagen kopen bij Hesselink Trucks

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van een tweedehands DAF vrachtwagen? Bij Hesselink Trucks staan we klaar om je te helpen bij het vinden van jouw ideale vrachtwagen. Of je nu specifieke modellen, opbouwmogelijkheden of accessoires zoekt, ons deskundige team staat voor je klaar.

Wil je meer informatie over een voertuig of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Vul eenvoudig het online formulier in op onze website.