Vandaag geopend vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen MAN vrachtwagen kopen

MAN vrachtwagen kopen

Bij Hesselink Trucks kun je eenvoudig de juiste MAN vrachtwagen vinden. Ons assortiment tweedehands MAN vrachtwagens omvat diverse series, waaronder de TGS. Hiernaast bieden wij gebruikte MAN vrachtwagens met verschillende opbouw-opties aan zoals, schuifzeilen, gesloten bak, kipper en nog meer. Als je op zoek bent naar een vrachtwagen van het merk MAN, dan ben je op de juiste plek! Bekijk ons aanbod hieronder. 

Filter

3 resultaten

Veelgestelde vragen

Ons aanbod MAN vrachtwagens

MAN vrachtwagens zijn sterke voertuigen die veel worden gebruikt in de transport- en bouwsector. Vrachtwagens spelen een cruciale rol in de wereld van transport, en het is essentieel dat je de juiste MAN vrachtwagen hebt voor het vervoeren van jouw goederen en opdrachten.

In ons uitgebreide assortiment tweedehands MAN vrachtwagens hebben we verschillende series, waaronder de TGS en TGX. Bovendien bieden we diverse opbouwvarianten, zoals kippers en vrachtwagens met schuifzeilen.

Populaire MAN vrachtwagens

Ons assortiment tweedehands MAN vrachtwagens omvat MAN vrachtwagens uit verschillende series. De MAN TGS serie staat bekend om zijn veelzijdigheid en geschiktheid voor diverse opbouwmogelijkheden. Binnen ons assortiment hebben we diverse MAN modellen, zoals de TGS 18.440 en TGS 26.360.

Opbouwmogelijkheden voor MAN vrachtwagens

Bij ons vind je gebruikte MAN vrachtwagens met verschillende opbouwmogelijkheden, waaronder:

Kraanwagen: Sommige MAN vrachtwagens hebben een kraan waarmee je zware ladingen kunt hijsen, zelfs op plekken waar geen hijskraan beschikbaar is.

Kipper: Andere MAN vrachtwagens hebben een kantelbare laadbak, ideaal voor snel en efficiënt lossen van materialen zoals zand of stenen.

Gesloten vrachtwagen: Deze MAN vrachtwagens hebben een dichte laadbak om goederen te beschermen tegen weersinvloeden.

Vrachtwagen met schuifzeil: Sommige MAN vrachtwagens zijn uitgerust met een zeil over de laadbak, dat gemakkelijk opzij kan worden geschoven voor snel laden en lossen.

Koel- en vrieswagen: Voor het vervoer van bederfelijke goederen kun je kiezen voor een MAN vrachtwagen met een koel- en vriesinstallatie.

MAN vrachtwagen kopen bij Hesselink Trucks

Wil je een MAN vrachtwagen kopen? Dat kan! Bij Hesselink Trucks staan wij klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale vrachtwagen. Of je nu op zoek bent naar specifieke modellen, opbouwmogelijkheden of accessoires, ons deskundige team staat tot je beschikking.

Wil je meer informatie over een vrachtwagen Neem contact met ons op. Vul het formulier op de pagina van de desbetreffende voertuig in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Staat jouw gewenste vrachtwagen er niet tussen? Bekijk dan onze DAF vrachtwagens, Volvo vrachtwagens of Scania vrachtwagens, of neem contact met ons op via dit formulier.