Donderdag weer geopent vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Een gebruikte Volvo vrachtwagen kopen

Een gebruikte Volvo vrachtwagen kopen

Bij Hesselink Trucks helpen we je graag bij het vinden van de juiste tweedehands Volvo vrachtwagen. In ons gevarieerde aanbod van tweedehands vrachtwagens hebben we diverse series en modellen van Volvo beschikbaar. Denk hierbij aan de Volvo FH. Ook hebben we gebruikte Volvo vrachtwagens met verschillende mogelijkheden voor de opbouw, zoals kippers, vrachtwagens met gesloten bak, vrachtwagens met schuifzeilen en meer.

Filter

1 resultaten

Veelgestelde vragen

Ons assortiment gebruikte Volvo vrachtwagens

Volvo vrachtwagens zijn krachtige voertuigen die in diverse sectoren, waaronder transport en logistiek, veel gebruikt worden. Vrachtwagens spelen een belangrijke rol in de wereld van transport, en het is daarom essentieel dat je de juiste Volvo vrachtwagen hebt voor het vervoeren van jouw goederen en opdrachten.

In ons uitgebreide assortiment gebruikte Volvo vrachtwagens vind je verschillende series, zoals de Volvo FM en de Volvo FH. Bovendien bieden we diverse mogelijkheden voor de opbouw, zoals kippers en vrachtwagens met gesloten laadbakken.

Populaire Volvo vrachtwagens

Ons aanbod van gebruikte Volvo vrachtwagens omvat diverse populaire modellen. De Volvo FH serie staat bekend om zijn betrouwbaarheid en geschiktheid voor uiteenlopende mogelijkheden voor de opbouw. Binnen ons assortiment vind je verschillende Volvo modellen, zoals de Volvo FH 460 en Volvo FH 540.

Opbouwmogelijkheden van Volvo vrachtwagens

Bij Hesselink Trucks kun je gebruikte Volvo vrachtwagens vinden met verschillende opbouwmogelijkheden, zoals:

Kraanwagen: Sommige Volvo vrachtwagens zijn uitgerust met een kraan waarmee je zware ladingen kunt hijsen, zelfs op plaatsen waar geen hijskraan beschikbaar is.

Kipper: Andere Volvo vrachtwagens hebben een laadbak die je kunt kantelen, ideaal voor het snel en efficiënt lossen van materialen zoals zand of stenen.

Gesloten vrachtwagen: Deze Volvo vrachtwagens hebben een dichte laadbak om goederen te beschermen tegen weersinvloeden.

Vrachtwagen met schuifzeil: Sommige Volvo vrachtwagens zijn voorzien van een zeil over de laadbak, dat je eenvoudig opzij kunt schuiven om snel te laden en lossen.

Koel- en vrieswagen: Voor het vervoer van bederfelijke goederen kun je kiezen voor een Volvo vrachtwagen met een koel- en vriesinstallatie.

Je tweedehands Volvo vrachtwagen kopen bij Hesselink Trucks

Als je interesse hebt in het aanschaffen van een gebruikte Volvo vrachtwagen, staan we bij Hesselink Trucks voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale vrachtwagen. Of je nu specifieke modellen, opbouwmogelijkheden of accessoires zoekt, ons deskundige team staat tot je beschikking.

Wil je meer informatie over een vrachtwagen of een offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Vul gewoon het online formulier in op onze website. Staat jouw gewenste vrachtwagen er niet tussen? Bekijk dan ook onze DAF vrachtwagens, MAN vrachtwagens of Scania vrachtwagens, en neem contact met ons op via dit formulier.