Vandaag geopend vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Kipper vrachtwagens te koop

Kipper vrachtwagens te koop

Ben je op zoek naar een tweedehands kipper? Bij Hesselink Trucks ben je aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod vrachtwagens met kieper. Bekijk hieronder ons actueel aanbod kippers van diverse topmerken. Wil je meer weten over een specifieke kipper hieronder? Vraag eenvoudig meer informatie aan bij het voertuig, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Filter

2 resultaten

Veelgestelde vragen

Ontdek onze kipper vrachtwagens

Kipper vrachtwagens zijn ideaal voor het vervoeren en lossen van bulkmaterialen zoals zand, grind, puin en bouwafval. Dankzij hun kiepsysteem kunnen ze de lading snel en efficiënt lossen, waardoor ze een onmisbare aanwinst zijn op bouwplaatsen, in de mijnbouw en in de agrarische sector.

Bij Hesselink Trucks verkopen wij diverse kippers, zowel kipper vrachtwagens als kipper trailers. Elk voertuig wordt zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze normen en klaar is voor gebruik op de weg of bouwplaats.

Kippers van diverse merken en modellen

Bij Hesselink Trucks bieden we kipper vrachtwagens van verschillende merken en modellen, waaronder Ginaf, DAF, MAN en meer. Of je nu de voorkeur geeft aan een specifiek merk of op zoek bent naar een bepaald type kipper, wij hebben een ruime selectie om uit te kiezen.

Staat jouw gewenste kipper niet tussen ons aanbod, vul dan ons zoekformulier in, en geef aan welke kipper je zoekt. Ons team gaat dan voor jou op zoek naar een kipper passend binnen jouw wensen. 

Kipper kopen bij Hesselink Trucks

Wil jij een tweedehands kipper kopen? Bekijk dan ons aanbod en vraag eenvoudig meer informatie aan. Heb je een vraag of iets anders, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee met jouw transportoplossing.