Maandag weer geopent vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Container trailer kopen bij Hesselink Trucks

Container trailer kopen bij Hesselink Trucks

Bij Hesselink Trucks verkopen wij container trailers van bekende merken zoals D-TEC, Desot, en Van Hool. Binnen ons actueel aanbod verkopen we trailers die variëren in lengte en specificaties. Van een uitschuifbare chassis trailer, tot aan kip containerchassis. 

Houd er rekening mee dat onze voorraad regelmatig wordt bijgewerkt, waardoor het kan zijn dat we niet altijd een trailer van elk merk op voorraad hebben. Ben je toch specifiek op zoek naar een container trailer? Vul dan ons zoekformulier in, dan gaan wij voor jou op zoek!  

Filter

2 resultaten

Veelgestelde vragen

Ons aanbod container trailers

Ontdek ons diverse assortiment container trailers, geschikt voor het vervoer van zeecontainers. Wij bieden naast een standaar container trailers ook met regelmaat  uitschuifbare modellen en tipping kip chassis trailers aan. Of je nu op zoek bent naar standaard container trailer of naar een specifieke, bij Hesselink Trucks vindt je trailers van verschillende lengtes en types om aan uw eisen te voldoen. Houd er rekening mee dat onze voorraad regelmatig wordt bijgewerkt, waardoor niet alle modellen altijd direct beschikbaar zijn.

Onze container chassis trailer merken

Hesselink Trucks biedt container chassis trailers van merken zoals D-TEC, Desot, Van Hool, en meer. Hoewel we streven naar een uitgebreide voorraad, kan het voorkomen dat niet alle merken en modellen op elk moment beschikbaar zijn. Neem contact op met ons team voor de meest actuele informatie over beschikbare voorraad en opties.

Container chassis te koop

Koop jouw container chassis trailer bij Hesselink Trucks. Wij hebben bijna altijd een container chassis te koop staan. Met ons gevarieerde aanbod en deskundige begeleiding vinden we samen de ideale trailer die aan jouw eisen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op en koop jouw nieuwe container trailer.