Vandaag geopend vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Koelopleggers te koop

Koelopleggers te koop

Ben je op zoek naar een gebruikte koeloplegger? Bij Hesselink Trucks ben je aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan koelopleggers van verschillende topmerken. Bekijk ons actuele aanbod hieronder en vraag gemakkelijk meer informatie aan via ons formulier. 

Filter

6 resultaten

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor een koeloplegger?

Koelopleggers zijn essentieel voor het vervoeren van gekoelde en bevroren goederen. Dankzij de koelsystemen kan je de temperatuur makkelijk aanpassen binnen in de oplegger. Deze opleggers zijn geschikt voor het vervoeren van bederfbare goederen zoals bloemen en voedsel. 

Diverse merken en modellen op voorraad

Bij Hesselink Trucks bieden we koelopleggers van meerdere merken aan, waaronder Schmitz Cargobull, Krone, Kögel en meer. Of je nu op zoek bent naar een specifiek merk of een bepaald type koel-vries trailer, wij hebben een ruime selectie om uit te kiezen.

Zoek je een specifieke koeloplegger?

Staat de gewenste koeloplegger niet tussen ons aanbod? Geen probleem! Vul ons zoekformulier in en geef aan welke specificaties je zoekt .Ons ervaren team gaat dan voor jou op zoek naar een koeloplegger. Of hou onze voorraad in de gaten. Onze voorraad wordt wekelijks vernieuwd met nieuwe voertuigen, waaronder opleggers.  

Gebruikte koeloplegger kopen bij Hesselink Trucks

Wil je een tweedehands koeloplegger kopen? Bekijk ons aanbod en vraag eenvoudig meer informatie aan. Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen.