Maandag weer geopent vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Nieuw en gebruikte opleggers te koop

Nieuw en gebruikte opleggers te koop

Wij hebben een breed aanbod nieuwe en gebruikte opleggers te koop. Wij verkopen verschillende soorten opleggers van verschillende merken. Binnen ons aanbod vind je veel koelopleggers, walking floor trailers, kippers en schuifzeil opleggers. Naast de verschillende opbouwmogelijkheden bieden wij ook veel verschillende oplegger merken aan zoals Kraker trailers, Knapen trailers, Schmitz Cargobull, Krone en meer. Bekijk hieronder ons actuele aanbod. 

Geen voertuigen gevonden

 Ons aanbod tweedehands opleggers

Bij ons vind je een breed en gevarieerd assortiment tweedehands opleggers. Of je nu op zoek bent naar een specifiek soort trailer of een bepaald merk, binnen ons aanbod hebben wij altijd een oplegger te koop passend bij jouw wensen. 

De verschillende soorten opleggers

We hebben verschillende soorten opleggers in ons assortiment, elk met hun eigen kenmerken en toepassingen. Van schuifzeil opleggers die het laden en lossen vergemakkelijken tot aan koelopleggers die perfect geschikt zijn voor het transporteren van bederfbare goederen. 

Andere types in ons assortiment zijn kipper opleggers, containerchassis, diepladers, mestopleggers, walking floor trailers en opleggers met een kraan.

Wij verkopen opleggers van deze merken

Bij Hesselink Trucks bieden we opleggers aan van verschillende gerenommeerde merken zoals Krone, Kraker Trailers, Pacton, Schmitz Cargobull, Stas, Knapen Trailers en nog meer merken, Elk van deze merken staat bekend om hun betrouwbaarheid en expertise in een bepaald soort oplegger. Zo staat Kraker Trailers bekend om hun Walking Floor trailer en Schmitz Cargobull om hun koelopleggers. Maak gebruik van onze filters en selecteer het merk waar je naar op zoek bent. 

Oplegger kopen bij Hesselink Trucks

Een oplegger kopen? Dat kan! Bij Hesselink Trucks willen we meer zijn dan alleen een verkoper van gebruikte en nieuwe opleggers. We willen jouw partner zijn in transportoplossingen. Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren over de beste keuzes voor jouw specifieke behoeften. Kortom, of je nu een oplegger te koop zoekt of geïnteresseerd bent in een gebruikte oplegger, bij Hesselink Trucks helpen we je graag bij het vinden van de juiste oplegger voor jouw transportbehoeften.

Staat jouw gewenste oplegger niet tussen ons assortiment? Neem dan contact met ons op via het zoekformulier. Ons team gaat dan voor jou op zoek naar je gewenste oplegger en neemt contact met je op als we een match hebben gevonden.