Vandaag geopend tot 17:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Tweedehands opleggers te koop

Tweedehands opleggers te koop

Ben je op zoek naar een tweedehands oplegger? Wij hebben alles in huis om jouw transportproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Bij Hesselink Trucks heb je de keuze uit meer dan 250 gebruikte trucks en trailers. Van een schuifzeil oplegger tot een semi dieplader. Verspil geen tijd – bekijk vandaag nog ons aanbod en ga morgen de weg op! 

Geen voertuigen gevonden

AANBOD TWEEDEHANDS OPLEGGERS

Ben je op zoek naar een tweedehands oplegger? Hesselink Trucks heeft een breed en actueel aanbod tweedehands opleggers. Ons assortiment bevat opleggers & trailers van bekende merken. Ons aanbod van tweedehands opleggers omvat een breed scala aan topmerken. Wij bieden onder andere opleggers van de merken: Schmitz Cargobull, Knapen, Krone, Kraker, Nooteboom aan. 

Bij Hesselink Trucks vind je kwaliteit van vertrouwde fabrikanten. We hechten veel waarde aan de diversiteit van ons assortiment, zodat je de perfecte oplegger kunt vinden die aansluit op jouw transportbehoeften.

VERSCHILLENDE OPBOUWMOGELIJKHEDEN

Naast ons aanbod van vele bekende oplegger merken, hebben wij ook veel verschillende opbouw mogelijkheden. Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten opleggers & trailers. Binnen ons aanbod hebben wij onder andere schuifzeil opleggers, kippers, semi diepladers en koel-vries opleggers en Walking floor trailers.

Walking Floor Opleggers: Ideaal voor het vervoeren van bulkgoederen, afval, of materialen met variabele dichtheid. De bewegende vloer maakt het mogelijk om ladingen snel en gecontroleerd te lossen, en ze zijn perfect voor herhaaldelijk laden en lossen.

Kipper Opleggers: Deze opleggers zijn ontworpen voor het transporteren van materialen die snel moeten worden gelost, zoals zand, grind of bouwafval. De kantelbare laadbak zorgt voor een snelle en efficiënte lossing.

Koel-Vries opleggers: Voor het veilig en gecontroleerd vervoeren van bederfelijke goederen bieden we koel-vriestransportoplossingen aan. Deze opleggers zijn uitgerust met geavanceerde koeltechnologie om de kwaliteit van de lading te behouden.

Schuifzeil Opleggers: De schuifzeil opleggers zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende ladingen. Ze kunnen eenvoudig worden geopend en gesloten, waardoor snelle toegang tot de lading mogelijk is.

Container Chassis Opleggers: Speciaal ontworpen voor het vervoer van containers, bieden container chassis opleggers een veilige en efficiënte manier om diverse containerformaten te transporteren.

Wat je ook zoekt, Hesselink Trucks biedt een breed scala aan keuzemogelijkheden. Gebruik onze handige filters om je voorkeuren te selecteren en vind de oplegger of trailer die perfect aansluit bij jouw transportbehoeften.

TWEEDHANDS OPLEGGER KOPEN 

Bij Hesselink Trucks hebben we een reputatie opgebouwd van meer dan 35 jaar in de transport- en landbouwmachine-industrie. We begrijpen wat het betekent om betrouwbare voertuigen en machines te leveren. Ons ervaren team selecteert zorgvuldig de tweedehands opleggers in ons assortiment, en zorgt ervoor dat ze klaar zijn voor gebruik op de weg.

Of je nu op zoek bent naar een specifiek merk, type oplegger of inbouwmogelijkheid, ons deskundige team staat klaar om je te helpen. Je kunt altijd bij ons terecht voor meer informatie, een offerte of specifieke vragen. Wil je meer weten over een voertuig? neem dan vrijblijvend contact op via ons meer informatie formulier. Als je de gewenste oplegger niet direct ziet, laat het ons weten via ons zoekformulier, en we gaan voor je op zoek. 

Bel ons