Vandaag geopend tot 17:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Tweedehands trekker kopen

Tweedehands trekker kopen

Ben je op zoek naar een gebruikte trekker? Dankzij ons ruime aanbod is er altijd een trekker die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Ontdek onze voorraad met onder andere de merken DAF, Mercedes, Scania en Volvo. Staat jouw gewenste trekker niet bij ons in de voorraad? Geen probleem! Laat het ons weten en wij gaan voor jou op zoek!

Geen voertuigen gevonden

Ben je op zoek naar een gebruikte trekker? Dankzij ons ruime aanbod is er altijd een trekker die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Ontdek onze voorraad met onder andere de merken DAF, Mercedes, Scania en Volvo. Staat jouw gewenste trekker niet bij ons in de voorraad? Geen probleem! Laat het ons weten en wij gaan voor jou op zoek!

Aanbod tweedehands trekkers 

Trekkers zijn krachtige voertuigen die vaak worden gebruikt voor het trekken van zware ladingen, zoals opleggers. Trekkers zijn essentieel in de transportindustrie en het is dus belangrijk dat je jouw producten of opdracht vervoert met een goede trekker. 

Bij Hesselink Trucks hebben we een uitgebreid aanbod van tweedehands trucks, waaronder verschillende merken en modellen. Ons assortiment omvat populaire merken zoals DAF, Volvo, Scania, MAN en meer. 

Bij ons vind je gebruikte trekkers met verschillende opties, zoals PTO, versterkte motorrem, intarder en retarder. Onze tweedehands trucks zijn zorgvuldig geselecteerd en worden in onze eigen werkplek klaargemaakt voor op de weg. Bij Hesselink kan je vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid.

Verschillende trekker merken

Ons assortiment tweedehands trekkers bestaat uit meerdere bekende merken in de transportindustrie. Ons aanbod bevat merken zoals DAF, Scania, Volvo. Elk merk heeft zijn eigen series en kenmerken. Wij bieden veel verschillende merken aan, maar richten ons primair op Volvo trekkers, DAF trekkers en Scania trekkers

Ons aanbod bevat veel DAF trekkers, waaronder de XF- en CF-series. De DAF XF-serie staat bekend om zijn indrukwekkende prestaties en efficiëntie op de weg. Ontdek ons aanbod aan gebruikte DAF XF-serie trekkers De DAF XF trekkers zijn gemaakt voor langeafstandsvervoer. Met een krachtige motor en een Space Cab of een Super Space Cab is deze serie geschikt voor chauffeurs die lang op de weg zitten.

Waar de XF serie bekend staat om de krachtige motor en comfort, staat de DAF CF bekend om de flexibiliteit en opbouwmogelijkheden. DAF CF trekker is met veel verschillende opleggers te configureren, van transport, bouwtransport tot aan koeltransport. Voor wie op zoek is naar wendbaarheid en veelzijdigheid, biedt de DAF CF-serie de perfecte oplossing

Trekker types en configuraties 

Onze gebruikte trekkers zijn voorzien van universele koppelschotels waaraan je allerlei soorten opleggers en trailers kunt bevestigen. Maar er is meer om te ontdekken.

Elke trekker in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om aan specifieke eisen te voldoen. Of je nu zoekt naar een trekker voor zwaar transport, het vervoeren van gevaarlijke stoffen, ultiem comfort, of de mogelijkheid om grote volumes te verwerken, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Tweedehands trekker kopen bij Hesselink Trucks

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van een tweedehands trekker? Bij Hesselink Trucks staan we klaar om je te helpen bij het vinden van jouw ideale trekker. Of je nu op zoek bent naar specifieke modellen, configuraties, of accessoires, ons deskundige team staat altijd voor je klaar.

Wil je meer informatie, een offerte aanvragen, of heb je specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vul eenvoudig het online formulier in op onze website.

Bij Hesselink Trucks kun je eenvoudig de juiste trekker vinden. Ons assortiment tweedehands trekkers bevat veel bekende truckmerken zoals DAF, Volvo, en Scania. Binnen ons aanbod hebben wij diverse tweedehands trekkers met verschillende cabines en technische specificaties. Als je nou op zoek bent naar een DAF XF of een Volvo FH, bij Hesselink Trucks ben je aan het juiste adres voor het kopen van een tweedehands trekker. 

Bel ons