Vandaag geopend vanaf 08:00
Loodijk 1 | Saasveld | NL
Filteren binnen Nieuw en gebruikte opleggers te koop

Nieuw en gebruikte opleggers te koop

Bij Hesselink Trucks hebben we een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte opleggers. We bieden merken aan zoals Schmitz Cargobull, Kögel, Knapen en Krone, met diverse modellen en eigenschappen. Ons aanbod bevat verschillende soorten opleggers zoals walking floors, kippers en  koelopleggers. Onze voorraad opleggers wordt bijna dagelijks bijgewerkt, dus hebben wij altijd een divers aanbod opleggers. Gebruik de filters op deze pagina om snel de oplegger te vinden die bij jou past.

Geen voertuigen gevonden

Oplegger kopen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe of tweedehands trekker oplegger? Bij Hesselink Trucks hebben we een breed assortiment trailers en opleggers te koop. Binnen ons aanbod opleggers voor achter de trekker, vind je een divers aanbod aan soorten opleggers, zoals kippers, schuifzeil opleggers en container chassis opleggers. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een oplegger, vul dan ons informatieformulier bij het voertuig in.Ons team staat dan klaar om jou te helpen bij het vinden en kopen van jouw gewenste oplegger.  

Vind de tweedehands oplegger die bij jou past

Ben je op zoek naar een specifiek soort of merk oplegger? Bij Hesselink Trucks hebben wij een breed assortiment tweedehands opleggers van erkende merken. Of je nu op zoek bent naar een oplegger met kraan of een oplegger met kiepfunctie, wij kunnen jou helpen. 

Meer dan alleen verkoop van trailers en opleggers

Wij gaan verder dan alleen de verkoop van trailers en opleggers. Wij zijn RDW-erkend en bieden naast het leveren van de oplegger diverse diensten aan. In onze eigen werkplaats kunnen wij opleggers aanpassen naar jouw wensen. Wil jij graag jouw oplegger laten bestickeren op laten aanpassen 

Hiernaast zijn wij als Hesselink Trucks officieel dealer van Kraker Trailers. Wij hebben een ruim aanbod aan Kraker opleggers te koop, maar kunnen ook helpen met het kopen van een nieuwe Kraker Trailer oplegger. 

Gebruikte oplegger kopen bij Hesselink Trucks

Wil je een nieuwe of tweedehands oplegger kopen? Bij Hesselink Trucks staan we klaar om je te helpen. Ons aanbod bevat opleggers en trailers van bekende merken zoals Knapen, Krone, Bulthuis en Kraker. Of je nu op zoek bent naar een specifiek soort oplegger of een specifiek merk, ons team staat klaar om jou te helpen. Vraag eenvoudig meer informatie aan, ons team neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op.  

Zoek je naast een oplegger ook een bijpassende trekker? Dat kan. Wij hebben ook een uitgebreid assortiment trekkers te koop. Zoek je dus een oplegger en trekker. Neem dan contact met ons op. 

Staat jouw gewenste oplegger er niet tussen? 

Zie je jouw gewenste oplegger niet tussen ons aanbod staan? Geen zorgen! Wij helpen je graag zoeken naar de oplegger die je zoekt. Gebruik ons zoekformulier om precies aan te geven welk soort oplegger of trailer je zoekt. Met ons uitgebreide netwerk gaan we op zoek naar jouw ideale oplegger. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het vinden en kopen van jouw tweedehands oplegger.